Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Незвичайне в образотворчому мистецтві. ТОП-6

Малювання піском

Малювання піском анімаційних фільмів, як новий вид творчості, офіційно з'явився в 1969 році минулого століття. Саме тоді Керолайн Ліф створила динамічних пісочний фільм "Пісок". Однак історія малювання піском набагато давніше: ще 1300 років тому в Японії існувало мистецтво "Бонсекі" - малювання на лакованому підносі пейзажів з подрібненого кварцу різного помелу. Малювання піском з мармуру мандал - буддійський ритуал. Утворені шедеври буддійські ченці потім перуть в знак того, що немає нічого вічного на Землі. До слова, створити анімаційний фільм в даному напрямку значно легше, ніж демонструвати майстерність перед публікою. Відомі зараз художники піском - Ференц Чако, Ілана Яхав, Джо Кастільо. Є таланти і в нашій країні: Ксенія Симонова і інші. Малювання піском вимагає від художника особливого підходу: тут є щось містичне. Діти, у яких підсвідомість більш відкрито, легше навчаються такого виду творчості, тягнуться до нього. Практично всі, кому вдається відчути пісок, відгукуються про нього, як про живу. У будь-якому випадку, якщо ви пальцем на піску любите виводити фігурки - може, в вас спить талант художника по піску?

Що потрібно:

    
Світловий стіл для малювання.
    
Спеціальний, сертифікований пісок, в тому числі кольоровий.
    
Студійний або дитячий планшет.
    
Проекційні екрани (прямий і зворотній проекції).
    
телескопічні ніжки

Малювання тополиним пухом

Ця техніка суміжна: вона між традиційним живописом і флористикою. Всякий, хто не має алергії на тополиний пух, може його зібрати, очистити і викласти пінцетом на оксамитову чорну папір. Робота копітка, але результат - приголомшливий!

Що потрібно:

     Чистий тополиний пух.
     Оксамитова чорна папір.

Енкаустика

Ні, це не нова техніка живопису, що здобула популярність за "фаюмського портрета" покійних в Єгипті і ранньої іконопису, але інтерес до неї зараз збільшується, конкурує з давніх-давен з темперою. Дана техніка передбачає використання гарячого воску в якості сполучного фарб речовини. Картини виходять соковитими, яскравими. Що потрібно: комплект для художників!

    
Віск або воскові олівці.
    
Оксамитова чорна папір.
    
Воскові фарби, краще - масляна пастель.
    
Праска, маленький дорожній або спеціальний. Взагалі, раніше використовувалася розігріта на вогні металева палітра і металевою паличкою. Але праскою можна малювати і прості, і складні деталі.
    
Будівельний фен (для створення фону і т.п.).
    
Спонж, стеки і шпателі, валики, жорсткі пензлика.
    
Комплект для художників!

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×