Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Азбука Брайля, азбука жестів - спеціальний алфавіт

І навіть ті, хто в силу різних причин не можуть використовувати зір, можуть отримувати інформацію за допомогою мови для незрячих, заснованого на абетці Брайля.

Букви і цифри для сліпих, можна сказати, єдиний інструмент навчання, який відкриє для кожної людини з інвалідністю широкі перспективи. На даний момент, купивши букви і цифри для незрячих (азбука Брайля) і почавши навчання, багато людей відкривають для нові можливості, в тому числі творчої, інтелектуальної реалізації.

Ми рекомендуємо придбати у нас цифри і букви для сліпих (осіб з інвалідністю) та приватним особам, і спеціалізованим школам. Якість і довговічність продукції підтверджена безліччю наших покупців і ми раді будемо допомогти і вам!

Азбука Брайля представлена ​​в нашому інтернет-магазині - на українській, російській та англійській мовах, цифри. Все це дозволить не просто вивчити шрифт Брайля, а й свободу вибору джерела інформації незалежно, чи буде це україномовне або англомовне джерело.

 Азбетка Брайля
 

Дактильная азбука - мова жестів, за допомогою якого люди з інвалідністю отримують унікальну можливість обійти ті перепони, які виникли перед ними на шляху саморозвитку, комунікації. За допомогою мови жестів будь-яка людина, який без неї не міг реалізуватися в суспільстві, зможе, як і багато інших подібних до нього, зможе не просто адаптуватися, а й займати відповідальні посади.

Матеріали для навчання мови жестів.

Сурдопедагогика, використовуючи дактильную абетку для навчання мові жестів, виконує важливу соціальну функцію, готуючи підростаюче покоління до засвоєння знань, обміну інформацією та максимальної самореалізації, в тому числі в суспільстві. А наш інтернет-магазин допомагає Сурдопедагог продовжувати свою благородну місію максимально ефективно! Важливо купити дактильную абетку для навчання мові жестів в домашніх умовах.

Наша дактильная азбука і азбука Брайля з дерева має високу якість, довговічність і дуже вигідною для вас ціною. Ми будемо раді прийняти ваше замовлення прямо зараз!

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×