Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Що таке мандала?

Так і є - це малюнок, що складається переважно з кіл, або ж ряд геометричних форм, які вписані в коло. Але коло - це ж не просто коло - це символ руху, обертання, круговорот енергії, танець, хоровод, кільце, ритуал, божий будинок.

Але більш глибокий переклад слова мандала - "містить сутність". У цьому малюнку міститься якесь послання, ідея, мандала ескіз має особливий зміст, зерно. Вимовляється ж це слово з наголосом на перший склад: "Мандала".

 

Як використовувати і застосовувати мандали

Є різні мандали ескізи, які можна використовувати для різних цілей в житті. Наприклад, мандали для медитацій допомагають людині звільнитися від настирливих думок, зосередитися. Навіть на етапі розфарбовування люди можуть зануритися в потрібний стан, вчитися керувати потоком думок.

Захисні мандали застосовують від негативної енергії різного походження. Їх можна носити в сумочці, розташувати в автомобілі, робочому кабінеті, квартирі, будинку. Захисні мандали можна побачити і на тілі у вигляді татуювань, в одязі до якості дизайнерських елементів, в прикрасах, аксесуарах.

Дія мандал може поширюватися не тільки на одну людину, а й на групу людей. Напевно, тому серед них практично невідомо таких, які приносять шкоду.

Як арт-терапії мандали - чудовий інструмент усвідомлення минулого, його переоцінки і моделювання майбутнього. Вони ж допомагають вчасно прийняти правильне рішення в сьогоденні.

арт мандала

 

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×