Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Як підготувати дитину до школи

Власне, цей ряд цінних пропозицій підходить не тільки тим, хто хоче дізнатися, як підготувати дитину до школи, а й тим, хто правильно вважає, що виховання не можна перекладати цілком і повністю на няньок та викладачів. Для вас, розсудливі батьки, у нас є не тільки поради, а й готові рішення, завдяки яким навчання дітей в домашніх умовах стане простіше, цікавіше і менш витратним за часом.

Літери магнітні і цифри для мольбертів та настінних дошок - невичерпне джерело творчого підходу до вирішення математичних задач, вивчення мов. Коли приклади завдань складаються з кольорових цифр, коли слова кладаються з набору букв магнітних, то такий підхід точно забезпечить не тільки хорошу засвоюваність навчального матеріалу, а й зробить процес підготовки до школи цікавим. Більш того, отримані знання запам'ятаються дитині краще, і ви зможете економити час на повторення.

                               Як підготувати дитину до школи

Розум - це не стільки певних обсяг знань, скільки вміння його використовувати. Алфавіт магнітний - чудовий спосіб розвинути вербальні здібності!

Варто торкнутися і фінансового питання. Навчаючи дитину за допомогою магнітних букв і цифр, ви істотно економите гроші без шкоди для навчання. Ніяких стопок списаних паперів! Так, писати вчитися треба - вам на допомогу двосторонні мольберти для дітей!

Перш, ніж вивчати іноземні мови, потрібно почати з української мови. У нас є така українська абетка, яка не може не сподобається вашій дитині!

Отже, мольберти для дітей, магнітні-цифри, набір магнітів алфавіт - чудові інструменти для ефективної підготовки до школи. А тому - не відкладайте таку корисну покупку на потім, - зробіть замовлення прямо зараз!

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×