Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Дорослі питання про дитячі мольберти

Кожна дитина народжується талановитою. Завдання полягає в тому, щоб зберегти цей талант протягом життя.

Усвідомлення своїх талантів до людини може прийти занадто пізно, щоб зробити щось яскраве, помітне. Тому завданням батьків є своєчасне виявлення творчих здібностей дитини. Займаючись виготовленням і реалізацією товарів для творчості, ми склали ряд питань, якими переймаються дорослі, перш ніж купити в Україні дитячий мольберт.

1. "Нехай малює на аркушах паперу, навіть на шпалерах - яка різниця!".

Творчий процес вимагає особливого підходу: коли дитина займається малюванням на дитячому настільному мольберті
, ставлення до занять образотворчим мистецтвом буде іншим. Та й результат буде відрізнятися від епізодичного малювання на папері. Що стосується малювання на шпалерах, то, звичайно, це притаманне маленьким дітям. Але не всі з них будуть малювати графіті на стінах, тому нехай вчаться проявляти свої творчі вишукування більш продуктивно - за допомогою дитячого мольберта.

2. "Як знати: може, малювання не для дитини. Навіщо даремно гроші витрачати?".

На це є дуже проста відповідь: "не спробуєш - не дізнаєшся". Ваші діти будуть вам вдячні за покупку дитячого
мольберта для малювання , навіть якщо образотворче мистецтво не стане справою їхнього життя. Комфортні заняття малюванням гідні своєї ціни. Так, до питання про вартість. Купуючи у нас мольберт-дошку для малювання, ви економите певну суму, так як тут продукція реалізується за цінами виробника!

І, зовсім інша справа, коли вашій дитині настільки сподобається малювання, що вона займеться цим всерйоз. Створюючи комфортні умови для розвитку таланту вашого чада, ви закладаєте фундамент майбутнього успіху. Ви потім можете з приємним подивом виявити, що все почалося з рішення купити в Україні дитячий мольберт!

3. "Не знаю, що вибрати - підрамник з натянутим полотном чи дитячу дошку для малювання".

Звичайно, техніка малювання фарбами відрізняється від малювання олівцем, та й самі техніки малювання фарбами відрізняються. Ми рекомендуємо для початку купити мольберт дитячий двосторонній. Дошка для малювання дитяча крейдою і маркерами на водяній основі - оптимальний вибір, необхідний для реальних перших кроків в образотворчому мистецтві. Дитина вчиться малювати  без шкоди для вашого житлового простору! І потім, ми завжди раді проконсультувати вас по всіх товарах для художників.

4. "Не впевнені в безпеці матеріалів".

Якби ви замовляли мольберт для малювання дитячий з горезвісної китайської провінції, тоді так - хвилюйтеся. У нашому випадку ви можете бути впевнені на 100%: вся продукція, а тим більше для дітей, відповідає суворим санітарно-гігієнічним нормам! Мольберт дитячий дерев'яний, так само як і виконаний з інших матеріалів, не має шкідливих добавок. Технічні характеристики також відповідають високим стандартам якості: надійні кріплення, міцна конструкція, завдяки якій дошка-мольберт прослужить дуже довго.

Якщо у вас є ще які-небудь сумніви або питання щодо купівлі дитячого мольберта для малювання, поспілкуйтеся з нашим консультантом. Він теж любить ваших дітей і готовий допомогти їм проявити свої таланти і відкривати нові грані творчого розвитку!

                                   

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×