Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Як вибрати мольберти

Як ви вже помітили, в нашому інтернет-магазині достатньо великий вибір мольбертів високої якості. Широкий асортимент, звичайно, являється нашим плюсом, але початківцям складно зразу зрозуміти, як вибрати мольберти. Щоб легко розібратись в цьому питанні, ми і публікуємо для вас цю статтю…

Отже, для роботи в студіях є дуже хороше рішення - мольберт студійний ТМ-8.

мольберт для домашньої студії

Багатофункціональність та комфортний творчий процес забезпечується широкою полицею, на якій можна розміщувати роботи різних розмірів, також ви можете регулювати висоту та навіть кут нахилу робочої поверхні. Досвідчені художники звертають увагу не тільки на ці переваги, а й на вагу, матеріал. У цього екземпляра вага не перевищує 9 кг, навантаження витримує до 10 кг. Як і для виробництва інших мольбертів, тут використаний карпатський бук із екологічно чистого регіону. Для підсилення його природних властивостей деревина просочена лляною олією.

Можливо, ви поки хочете розпочати писати картини, зручно розташувавшись за столом? Чудово! Н-подібний настільний мольберт - це саме те, що потрібно: планкою-регулятором регулюєте висоту робочої поверхні, встановлюєте кут нахилу і можете приступати до роботи. Дуже зручно на них писати картини форматом А3, А4.

Мольберти-хлопушки, вони ж планшети, вважаються учнівськими. Переваги очевидні – це дуже зручно для зарисовок у будь-якому місці. Серед недоліків часто вказують на необхідність кріпити аркуш паперу скотчем чи кнопками, а інструменти вже класти нікуди. Наш товар не має цих недоліків, тому що у нас планшети для художників мають і затискачі для аркушів паперу, і ручку, і резинку.

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×