Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Художня школа. А ви готові?

З початком нового навчального року перед керівниками художніх класів виникає гостре питання: як забезпечити нормальний навчальний процес. Якщо мова йде про численні приладдя, то ми раді запропонувати цілий ряд товарів для художників найвищої якості. У нас можна:

     купити мольберти оптом від виробника;
     етюдники оптом;
     полотна оптом;
     акрилові фарби художні оптом і інші товари для образотворчого мистецтва

Художньому мистецтву навчаються і діти, а це означає, що вимоги по екологічній чистоті до настільним мольбертів, фарб, ґрунтованого полотна дуже високі. Вся наша продукція відповідає суворим критеріям якості, а екологічна чистота, довговічність товарів для художніх класів-студій і художників є нашим базовим стандартом.

Якщо ви ще роздумуєте - де краще купити мольберти оптом від виробника, художні фарби  та художнє приладдя оптом, то не сумнівайтеся - наша продукція все одно буде у вас! тому, що у нас товари для художників купує вся Україна. Відомі ми і за кордоном. Як ви знаєте, вартість продукції, проходячи через посередників, зростає, і зростає суттєво. Вам нема чого переплачувати, коли ви можете купити у нас все за цінами виробника!

У нас представлений широкий вибір товарів для проведення художніх майстер-класів, мистецьких студій. Телефонуйте нам, і наші менеджери грамотно проконсультують по всіх питаннях!

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×