Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Розширення асортименту та новинки

18 жовтня 2018

Букви і цифри, які припали вам до душі - тепер в новому форматі та ще більш високій якості!

Навчання основам грамотності і математики буде легким, цікавим, пізнавальним! Ми будемо раді прийняти ваше замовлення і доставити вам справжній "розумний" набір українських букв або цифр! Вибирайте будь-який товар, який сподобався з представлених прописні українські літери, які повинні бути у кожної дитини. Вони не тільки сподобаються своєю якістю, але і будуть дуже корисні, істотно полегшать роботу вихователів і турботу батьків під час дошкільної освіти дітей. Наші українські літери допомагають вивчати основи мови не тільки візуально, але і тактильно, при цьому інтерес дітей до красивих буквах українського алфавіту зберігає надовго.

Вибирайте з усього асортименту українські літери - з якісної деревини або акрилу, на магнітах, сортер, пазли "равлик", та ще й з чохлом, щоб алфавіт української мови зберігся якомога довше і нічого не розгубилося. Розширення асортименту та новинки

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×