Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Тренди в сучасному живописі. Продовження

Суха голка.

        Цю техніку нелегко сплутати з іншими, нехай і схожими. Характерною особливістю даної техніки є строгі тонкі лінії, незграбні форми, майже повна відсутність округлих форм. Вони разом закриваються шаром офортної фарби і потім робиться відбиток. Картина виходить шикарною: соковиті, рельєфні картини з бархатистою текстурою! "Суха голка" сподобається всім, хто хоче на все 100% контролювати інструменти, виводити дрібні деталі.

Що потрібно:

    
Полірований мідний або цинковий лист.
    
Голки різного перетину.

Малюнок на воді. Техніка Ебру.
 

   Ця техніка - по-своєму унікальна: малювання на воді фарбами з подальшим перенесенням на аркуш паперу можна вважати революційним способом живопису, якому вже більше тисячі років як мінімум. Як ви розумієте, цей спосіб відкриває широкі можливості для сюрреалістів і багатьох інших художників, які змушують розгадувати сюжет своїх картин. Якщо ж ви хочете малювати по воді фарбами так добре, щоб зображати невеликі деталі точно, тоді вам доведеться довго працювати над цим, експериментуючи з неслухняною стихією.

Сам процес виглядає так: берете ємність з водою розміром не менше невеликого тазика, розчиняєте невелику кількість крохмалю, виливаєте порціями фарбу і малюєте по воді спицею. Опускаєте в воду аркуша формату А4, чекаєте трохи, поки підхопиться фарба. Потім витягуєте лист, акуратно струшує зайві краплі і кладете на поверхню до повного висихання. Потім можна пропрасувати праскою і чи чимось придавити. З широко відомих в нашій країні майстрів-художників по воді ми можемо згадати одного - Валерій Брезденюк, фіналіст шоу "Україна має таланти", який трагічно загинув на Майдані під час Революції Переваги.

Збираючись малювати на воді, вам знадобиться:

    
Ємність такого розміру, щоб було зручно малювати і класти папір.
    
Цупкий папір.
    
Водорозчинні фарби.
    
Інструмент малювання - спиця і т.п ..
    
Вода кімнатної температури.

Ілюзії боді-арт.

Вимазатися фарбою просто так - вже не прикольно - зараз в тренді шок! Художники, які малюють по тілу, не потребують  захоплення - їм потрібен треш.


     Модель будь-якої статі.
     Екологічно чисті фарби.
     Кисті.

Розвиватися і експериментувати - це добре, а поки ми пропонуємо вам вибрати свій комплект для художників!

      

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×