Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Стаття-консультант з мольбертів

За рідкісним винятком, в кожній майстерні навіть звичайного художника ви напевно точно помітите мольберт, який в давнину ще називали верстатом. До речі, існує визначення "станковий живопис", - картина, художній задум, "втілений" на мольберті. Мольберт необхідний живописцю для регулювання кута нахилу полотна, переміщення і закріплення на ньому робочої поверхні в процесі роботи. Зважаючи на це базовою вимогою до мольбертів є стійкість. Мольберт являє собою і прикрасу художньої студії. На полотнах 15-18 ст. іноді писали художників перед пишними мольбертами. Перш ніж вибрати підходящий для вас, відповідно до ваших вимог мольберт, непогано б розуміти краще, що таке є мольберт, які є нюанси, не кажучи вже про те, навіщо він взагалі потрібен. Ми вже писали про те, як вибрати мольберти, а тепер доповнюємо інформацію, щоб ви мали можливість легко визначитися з вибором.

мольберт

Мольберт "Ліра"

Найбільше відому структуру мольберта-триноги являє собою модель "Ліра" , вона поєднує в собі шину і опорну ногу. Якщо скласти, то мольберт-тринога займає зовсім небагато місця, а це зручно для перевезення і зберігання навіть у звичайній квартирі.

Мольберт-хлопавка, планшет для художника

З цим мольбертом-хлопавкою живописець працює, перш ніж взятися писати картини на мольбертах не для профанів. Працювати з ним нескладно. Цей мольберт-хлопавка поєднує в собі 2 рами - несучу і опорну. Дуже зручно ним користуватися не тільки при написанні картин, а й під час проведення презентацій, виставок та майстер-класів.

Настільний мольберт

Ви самі можете здогадатися, в чому перевага настільного мольберта . Вам не потрібно шукати приміщення, організовувати студію. Все, що потрібно - поставити його на стіл і почати творчий процес. В умовах обмеженого простору багато наших клієнтів знаходять оптимальний компроміс між бажанням творити і чисто побутовими, фінансовими можливостями.

Студійний мольберт

Похвально бажання облаштувати свій робочий простір багатофункціональним студійним мольбертом , навіть якщо ви ще не можете назвати себе професіоналом. У нас є мольберти, за якими можна працювати і сидячи, і стоячи. Дійсно, краще сидячи зосередитися на картині, ніж стоячи думати про ноги. Багатофункціональність студійного мольберта дозволяє все необхідне тримати на відстані витягнутої руки, переміщати вертикально або горизонтально полотно. Придбання даного товару для художників у цьому сегменті буде і хорошим стимулом для творчої реалізації, зростання. Сподіваємося, що ви отримали достатньо інформації для більш глибокого розуміння конфігурацій мольбертів. Якщо все-таки у вас залишилися питання - звертайтеся до нас, і ми проконсультуємо вас, допоможемо визначитися з вибором наших товарів для художників!

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×