Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Особливості масляного живопису

Масляний живопис має свої особливості. Це, насамперед, використання фарб на основі рослинних олій та пігментних речовин. Картини, професійно написані олійними фарбами, володіють довговічністю, дуже стійкі до вицвітання та перепадів температури, а також вологостійкі. Поки ви пишете картину олійними фарбами, її можна коректувати достатньо довго, оскільки висихає така фарба за два-три дні.

Але слід врахувати, що не всі особливості полегшують роботу художника. Так, при змішуванні не всі компоненти сумісні, та й полотно потребує попереднього ґрунтування. І тільки після повного висихання ґрунтовки можна братись за написання картини. Поспіх може призвести до того, що мазки розпливуться і лягати будуть нерівно. Також не можна використовувати б/у-шні полотна. Навіть найякісніше ґрунтування не врятує картину від висихання та обсипання з часом.

живопис олійними фарбами

Писати картину олійними фарбами можна в один шар чи багатошарово. Ця техніка складна тим, що кольори, якщо потрібно, змішуються просто на робочій поверхні ще до того як висох інший мазок, а мазки мусять бути рівномірними і короткими. Складно розпочати та завершити роботу за один присіст, і щоб уповільнити час висихання фарб, роботу ставлять в темне прохолодне місце.

Трішки вище ми згадували про час висихання олійних фарб. Необхідно уточнити, тому що, наприклад, натуральна умбра висихає за 24 години, а білила – до тижня часу. Враховуючи ці особливості, ми рекомендуємо використовувати цю техніку при уже достатньому досвіді та при написанні картин невеликого формату.

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×