Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Як вибрати кісточки для малювання

Щоб приступити до освоєння образотворчого мистецтва, вам, в принципі, не потрібно знати, як вибрати кисть для малювання - картини за номерами вам будуть доставлені разом з підходящими кистями і фарбами. Надалі вам, звичайно, потрібно буде вміти оцінювати якість товарів для творчості.

Отже, кисть складається з ручки, металевої обойми і волосяного пучка. І кожна складова має свої критерії якості. Металева обойма високої якості не має швів,  виготовлена з латуні або міді. Іноді вона покривається нікелем або латунню. Обойма повинна охоплювати волосяний пучок щільно. Якщо ви колись користувалися неякісними кистями для малювання, то могли помітити, що вони залишають волоски прямо на полотні. Ваші роботи, в тому числі картини за номерами, вийдуть набагато краще, якщо волосяний пучок буде приклеєний до ручки, але шар клею не повинен бути видний з обойми. Що стосується самого волосяного пучка, то тут треба підбирати, виходячи з вимог конкретної роботи. Взагалі, чим краще плинність фарби контролюється пензлем - тим вона якісніша. Для рідких фарб і промальовування дрібних деталей краще рішення - колонок або ласка, а також волосок білки. Вони володіють м'якою структурою, мають хорошу наповнюваність, відрізняються один від одного кольором, довжиною і формою. Для малювання рідкими фарбами також використовують легкий бичачий волос.

При малюванні картини за номерами густою фарбою потрібний жорсткий волос. Кращі пензлі для малювання олією робляться зі свинячої щетини. Їх же застосовують для нанесення акрилу. Що стосується синтетичного волосу, то нейлоновими кистями не пишуть аквареллю, але для акрилу середньої густини вони підходять. Є універсальні варіанти, найчастіше вони поєднують в собі різні волоски - синтетичні і натуральні. Ручки хорошої якості виходять з такої деревини, як дуб, береза, бук.

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×