Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Як вибрати етюдник

Не потрібно бути професіональним художником, щоб зрозуміти простий факт – купити етюдник потрібно кожному художнику. Всі потрібні приладдя для малювання знаходяться в дерев’яному ящичку. Зручний він ще тим, що на ньому легко малювати, якщо знаходишся не в студії. Товари для художників в нашому інтернет-магазині виготовляються із карпатського бука, властивості якого роблять продукцію довговічною. Також використовується береза. Для підсилення корисних властивостей деревини, ми обробляємо її лляним маслом. Погляньте на нашу вартість продукції і ви зрозумієте, що етюдник для художників купити таки краще у нас.

Але, все ж таки, як вибрати етюдник? Вони бувають з ніжками та без. На наявність та якість ніжок потрібно звертати увагу, так як найбільш комфортну роботу забезпечують рухомі ніжки на шарнірах. В природних умовах важливо розміститись так, щоб було зручно. Самі ж ніжки можуть бути звичайними або телескопічними, які легко складаються. Якщо ви бажаєте етюдник для художників купити з подібними характеристоками, то ми рекомендуємо модель серії ЕММ-104. Його вага лиш п’ять кілограм, навантаження він витримує до 7 кілограм. Висувний ящик настільки полегшує роботу, що процес малювання перетворюється на приємне проведення часу! Якщо ви не впевнені, що ніжки вам будуть потрібні завжди, тоді варта звернути увагу на моделі, де передбачено їх зняття. В якості напольного та настільного варіанту можна купити етюдник даної моделі.

Який вибрати етюдник

Вимоги до деревини для даної продукції – відсутність тріщин, сучків, чи інших дефектів. Ми детально та скрупульозно оцінюємо деревину, з якої виготовляються товари для художників. До речі, якщо ви плануєте писати картинр на природі в різних природних умовах, то дерев’яні ніжки вам не підійдуть. Врахуйте, також, що в деяких  моделях не передбачено регулювання кута нахилу робочої поверхні. Щоб не “танцювати”, прогинаючись, приймаючи чудернацькі пози (якщо ви раптом помітите поряд художника чи фотографа що споглядає на вас, то в саме такій позі ви і знаходитесь!), краще етюдник для художників купити з плавним регулюванням кута нахилу.

Ваш ріст теж потрібно враховувати при виборі таких товарів для художників. Якщо висота не регулюється, то це може бути незручно для вас. Так само як і тягар не усі можуть носити. Адже одна справа, коли ви несете п’ять – сім кілограм, а зовсім інша – коли два з лишком кілограми. У нас є різні моделі, тому вибрати в нашому інтернет-магазині та купити етюдник  не буде складно.
 

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×