Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Як вчитися малювати? З нами - просто!

З перших кроків в образотворчому мистецтві кожна людина починає намагатись оцінити ці свої перші кроки. Деякі орієнтуються на вже відомих майстрів, інші, лишень розфарбувавши картину по номерам, швиденько купивши мольберт для малювання чи етюдник для художників, починають створювати свій стиль. Шлях першошукача, звичайно, цікавий, але…чи не запізнились ви отак століть на 5 хоча б? Краще спробуйте реалізувати свій талант в уже заданому напрямку, вивчаючи теорію та практику художнього мистецтва.

Все ж таки не дарма близько півстоліття тому були винайдені картини по номерам, якщо кожна людина вміє вчитися, вдосконалюватися, чи просто чудово проводити свій вільний час! Як правило, руки починають звикати, погляд на оточуючий простір стає більш професіональним, і новачок, вирішивши купити мольберт для малювання в студію чи на стіл, починає перетворюватись у справжнього художника!

перші кроки в творчості

З часом він починає бачити ідеї для творчості, які потребують негайної реалізації. Таких творчо захоплених людей видає наявність етюдника для художників, зручного переносного набору художнього приладдя.

Окрім цього, для професіонального зростання дуже корисне спілкування, обмін досвідом серед однодумців. Звичайно, часте спілкування перетворюється в пусту трату часу, але по-справжньому зацікавлені образотворчим мистецтвом люди знайдуть корисні для себе теми.

Не соромтесь представляти свої роботи для оцінювання. Вчіться складати та обґрунтовувати свою оцінку чужих робіт. Ймовірно, що критикована вами робота написана відомою людиною, і якщо він потрапив під вашу “роздачу”, значить, недаремно. І все ж таки, вчіться знаходити в чужих роботах те, чому варта повчитися, це буде вам тільки на користь.

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×