Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Як зробити із картини талісман

Напевно ви вже знаєте, що існують картини, які називають "проклятими", які приносять розорення, нещастя і саму загибель і тим, хто зображений на них, і тим, в чиєму будинку вони знаходяться. І, перш ніж ви придбаєте полотна і мольберти, візьмете в руки пензлі художні, задумайтеся: що буде нести в світ ваша творчість?

Не будемо зосереджувати увагу на конкретних прикладах - це окрема тема. Цікаво інше: адже, якщо існують картини - генератори негативу, то, звичайно, є і картини, які випромінюють добру, навіть цілющу енергетику. Ні, ми не про ікони, яких намолюють покоління віруючих - вони самі, в якійсь мірі "заряджають" своїм шануванням предмети культу. До речі, і зараз іконописці повинні перед написанням образу святих витримувати піст, утримуватися від гріхів, а потім вже брати в руки пензлі художні та творити.

Створити самому картину, яка буде енергетично сильною - ось що нас цікавить. І навіть якщо ви не бажаєте створювати полотна, які будуть джерелом паранормальной активності, все одно будьте уважні до своїх емоцій під час роботи, тому що енергія, спрямована на полотно емоцією людини і матеріалізована у фарбах, буде згодом вражати і глядачів. При цьому не завжди ідея, сюжет картини збігаються з тим "зарядом", який вони несуть. Так, відомі ікони, перед якими не те що молитися, просто знаходитися незатишно.

Тут можна розкрити секрет, який, втім, для багатьох і так очевидний: якщо хочеш створити картину, яка буде нести позитивну енергію, потрібно її вкласти в неї. А найкраще це виходить, коли художник ні на що не відволікається, коли його увага зосереджена на полотні, на тій ідеї, яку він матеріалізує на ньому. Спробуйте, купивши мольберти в Україні недорого та інші товари для творчості, вибрати в якості сюжету те, що викликає у вас найприємніші і сильні емоції. Бажано хай не відносяться до тілесних задоволень, а до душевних.

картина талісман

Відразу вимагати від себе чогось екстраординарного не варто, але, щоб зробити свою роботу результативнішою, постарайтеся вибрати саме такі мольберти в Україні недорого, які створять комфортні умови роботи і саме такі кисті художні, якими ви володієте досить добре. Якщо сюжет вимагає додаткового професіоналізму, не відкладайте свій задум, - просто треба старанно працювати, і у вас все вийде!

 

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×