Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Як з картини за номерами перейти на самостійне малювання

Купуючи картини за номерами, наші покупці іноді не можуть визначити, знайти той підходящий момент, коли можна купити мольберт для малювання, купити грунтоване полотно і здійснювати сміливіші самостійні експерименти. Вже б хотілося щось малювати самому, та тільки картини за номерами "не відпускають". Насправді, помилковий страх перед помилками потрібно долати якомога раніше, тоді ви зможете відбутися як любитель і навіть професіонал-художник. І у нас є для вас хороша новина: якщо ви раніше вивчали образотворче мистецтво в класах, або ж у вас від природи талант, а також у тому випадку, якщо картини за номерами інтернет магазин Lucky-UA надсилав вам близько 2-5 разів, то ви точно можете вважати, що у вас є свій стиль. Він може бути правильним чи вимагати корекції, але рука, як кажуть, поставлена. Ще не забувайте про те, що ваша рука наносила мазки майже також, як це робив той чи інший художник. Як управляти грою світла й тіні, як і в якій послідовності писати картину, масу інших нюансів ви можете визначити для себе самостійно або поповнювати свою теоретичну базу матеріалами на нашому та інших сайтах, присвячених техніці образотворчого мистецтва. Словом, ніяких перешкод для вашого розвитку в творчому плані - немає.

картини за номерами

Краще, якщо кожне грунтоване полотно за номерами ви будете розфарбовувати, ніби пишете картину самостійно. Пробуйте зрозуміти, чому тут намальовано так, а не інакше, намагайтеся "відчути" головну тему, сюжет і емоцію картини - цей безцінний досвід не можна купити, але можна напрацювати. До того часу, коли ви будете писати самостійно, ваша впевненість буде вам на допомогу.

картини за номерами          картини за номерами

Наступний крок з освоєння творчих горизонтів

Так, творчі горизонти - вони завжди ваблять, але досягти їх складно. Та й сенс їх не в тому, щоб ви їх досягли, а в тому, щоб ви постійно розвивалися, удосконалювалися. Тільки не намагайтеся себе оточити найдорожчими речами, не робіть зі своєї художньої студії скарбницю. У нашому магазині весь товар має високу якість, але вибрати і купити мольберт для малювання, фарби, пензлі і, скажімо, грунтоване полотно 3D, ви повинні, виходячи зі своєї реальної потреби. Взагалі, ви, особливо в перший час, не маєте потребу в студії - вам може бути достатньо купити настільний мольберт. Як буде рости ваш професіоналізм, творчий апетит - так ви будете оновлювати свій інструментарій. У розділі "Корисне" у нас ви знайдете рекомендації щодо вибору пензлів, мольбертів та інших товарів для художників.

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×