Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Як картини за номерами допомагають втілити мрію

Якщо хочеш втілити мрію - втілюй її! Такий простий рецепт благополуччя не часто зустрінеш, але ж він є основоположним для безлічі психологічних технік. Дійсно, замало постійно мріяти, треба щось робити. Ваша мрія повинна реалізовуватися хоч в якомусь вигляді. Найбільш легкий спосіб - картини по номерам. Заходьте, вибирайте картину, яка більш точно зображує ваше прагнення, вашу мету, потім замовте її у нас, і, як тільки вона буде вам доставлена ​​- приступайте до малювання! Так ви будете робити те, що рекомендують психологи: фокусуватися на цілі, але не придумувати шляхи її досягнення. Заодно навчитеся добре малювати, і, можливо, якраз через художнє мистецтво ви знайдете шлях до неї.

картини за номерами

Але пам'ятайте, що ви повинні приступати до написання картини за номерами тільки в доброму настрої! Ніяких турбот, сумнівів - тільки творчий процес! Довго спочатку малювати не потрібно, а лише стільки часу, скільки процес приносить естетичне задоволення. Найкраще виділити собі хоча б закритий куточок, якщо неможливо працювати в окремому приміщенні, облаштованій студії. Згодом вам корисно буде освоїти малювання картини за номерами на природі, це дуже допомагає відчути, як кажуть шамани, павутину сили - допомога природи.

Перевага даної техніки образотворчого мистецтва в тому, що вам не потрібно у творчому процесі вигадувати. Ваша фантазія отримує напрямок і вже чіткий образ вашого бажання. Таким чином, за допомогою картини за номерами, ви починаєте втілювати своє бажання!

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×