Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Цей цікавий абстракціонізм

Отже, дорогі друзі, в цій статті ми розглянемо такий напрямок в образотворчому мистецтві як абстракціонізм. Адже мало просто лиш мольберт для малювання дерев’яний придбати – необхідно обрати стиль написання картини по номерам. В нашому інтернет-магазині ви зможете віднайти і пейзажі, і міські пейзажі, і романтичні зображення, і дитячу тематику, та багато іншого. І, звичайно, ми не обійшли абстракціонізм – ось тут картина по номерам у цьому напрямку.

Взагалі, відхід від дійсності, реальності зустрічається практично в будь-якому мистецтві, але в образотворчому він знаходить свою кульмінацію, так як виразити задум без задуму, без сюжету можна найбільш повно або на полотні, або в музиці. Але, тим не менш, абстракціонізм є дуже складним напрямком і вдається не всім. Що цікаво, будь-який художник може написати роботу, яка буде претендувати на звання шедевру. Справа в тому, що картини по номерам-абстракції не мають критеріїв оцінки. Хаотичні лінії, плями, відсутність очевидного задуму художника – лиш по “почерку” художника можна судити про його техніку, але не про роботу в цілому. А ось сам художник – може. Ось чому. Припустимо, ви вже вирішили, який мольберт для малювання дерев’яний купити, обрали місце та час роботи, звільнились від суєтних думок та турбот. Про ідею думати не можна, інакше шедевр не вийде. Справа в тому, що перед тим, як ви приступите до роботи, необхідно увійти у визначений стан свідомості, коли зв’язок свідомості з підсвідомістю стає міцним, а тіло зможе відобразити образи, які вона пропонує. Саме йому вдячні багато художників за чудові роботи, які цілком займають голови поціновувачам абстракціонізму.

абстрактний живопис

Спробуйте помалювати, поекспериментувати з жанрами, придбавши картини по номерам, а пізніше, якщо забажаєте, абстракціонізм дозволить вам реалізувати на полотні (не забудьте купити мольберт для малювання дерев’яний) все те, що не входить в строгі рамки реальності.

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×