Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Подарунки для близьких та друзів

А у нас в грудні починається Місяць подарунків! Весь грудень просто забитий іменинниками, а з 19 грудня починаються найголовніші свята: Св.Миколая, Різдво, Новий рік .... Подарунки або гостинці, завжди дарували господарям, до яких приходили в гості.І багатство часто визначалося  не майном людини, а його щедрістю, безкорисливістю і готовністю обдарувати  кожного.З точки зору психології, це піднімає самооцінку людини, позитивно впливає на настрій і дарує позитив тому хто дарує і тому хто отримує дар.

Знайти подарунок оригінальний, незвичайний - дуже непросте завдання! І скільки задоволення приносить цікавий, вдалий вибір.Подарунки, зроблені від душі, красномовно говорять про дарувальника, таким чином це - один із способів самовираження. І, нарешті, віра в чудо! Адже завжди різдвяні або новорічні подарунки пов'язують з дарами волхвів. А в дитинстві всі ми вірили в чудеса! І з роками все одно Новий рік, Різдво - залишаються святами особливими,улюбленими. І один із засобів знову повірити в диво - стати його автором. Що може бути  краще  ніж  побачити щастя і радість рідних людей, подарувати їм  трохи зимової казки!

                                                              З Новим роком!  
Не дарма ті ж англійці кажуть: "Хто вміє дарувати, той вміє жити".

Новий рік - перш за все сімейне свято, час гармонійних і теплих відносин з рідними, це дні, коли символічна мова подарунків звучить голосніше за все.З ними ми передаємо свою любов близьким, це засіб налагодити ще тісніші відносини або згладити колишнє нерозуміння.

Новий рік - це і час для прояву поваги і подяки співробітникам в колективі, партнерам, клієнтам. І тут особливо непросто знайти ту тонку  межу між ціною, практичністю і корисністю подарунку.

Як вгадати, чи дійсно такий подарунок буде потрібен тому, кому даруєте? Яке враження про компанію залишить такий подарунок? Викинуть його в смітник або залишать? Як заощадити на подарунку, але щоб він при цьому не виглядав дешевим? Адже як то кажуть: На маленьких подарунках тримається дружба, на великих - любов. Так, можна піти второваним шляхом: блокноти, ручки, календарики, магніти, брелоки та інше. А можна зробити корпоративні сувеніри оригінальними, недорогими за ціною, але такими, що запам'ятовуються і, головне, будуть  потрібними і корисними. Здивувати, захопити, викликати посмішку і позитивні емоції, залишити приємні спогади про компанію, фірму. Не завадить гумор і креатив. Головне правильна подача і упаковка.

Такі подарунки можна назвати "розумними". Вони вміщають в себе все вищеперелічене. Їх купують і не можуть зупинитися.Вони  подобаються всім, і дорослим і дітям. Їм радіють і родичі, і колеги по бізнесу, і клієнти. Особливі подарунки і готуються особливо-з високоякісних екологічно чистих матеріалів (дерево).

Вони нешкідливі, приємні на дотик, комфортні, доступні по цінам.Вони  сучасні і залишають найяскравіші враження. З цієї серії просимо звернути увагу на «Дерев'яні конструктори і набори MERRY CHRISTMAS», чарівний «Дерев'яний гіпноспін», «Дерев'яні пазли-іграшки» і ін.
Ми з радістю пропонуємо вам великий вибір розумних подарунків до нового 2020 року які порадують, здивують або потішать ваших рідних, близьких і друзів, колег по роботі

 Ну, а якщо ви зовсім нічого не придумали, запам'ятайте: Кращий подарунок - це обійми: всім підходить за розміром і ніхто не заперечує, якщо ви його повернете.

 З прийдешніми святами!

 

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×