Шановні покупці, статус товарів змінюється протягом дня (обраний вами товар може бути в резерві на іншого покупця). Наявність уточнюється безпосередньо менеджером.

Що краще - рамка чи полотно 3D?

Щоб надати картині закінченого вигляду, її обрамляють у рамку. Але асортимент настільки великий, що задумуєшся, яку ж рамку обрати? Забігаючи трішки наперед, скажемо, що зараз модною тенденцією є 3D полотно. Особливо, якщо картина написана маслом. В сучасному інтер’єрі така картина виглядає дуже ефектно, ідеально вписується практично в будь-яке дизайнерське рішення. Якщо ж ви збираєтесь обов’язково обрамляти картину в рамку, то тоді вам пригодиться полотно на підрамнику.

Що стосується багета, то ми можемо запримітити, як полотна в стилі рококо буквально губляться в масивних, багатих різними декоративними елементами, рамках. Трішки ближче до нашого часу, в 17-18 столітті, рамки виконували функцію підкреслення самого полотна, допомагали сконцентрувати увагу на картині, а не на її обрамленні. І чим краще рамка виконувала це завдання, тим більше цінувалась картина. Однак є багато робіт, які зовсім не хочеться чимось обмежувати. Тому 3D полотно і набирає популярності. Щоб вдало підібрати рамку, необхідно орієнтуватись по формі, кольору, розміру, матеріалу. Велике полотно не потребує масивної рамки, а навпаки, потрібна вузька. Враховуйте також місце, де картина повинна знаходитись. В тому випадку, коли визначеного місця не передбачено, варто відмовитись від випуклих та широких рамок – вони можуть затіняти картину, що дасть невірне уявлення про роботу. Скажемо навіть більше: купляючи полотно на підрамнику і розпочинаючи написання картини, приблизно уявіть, яка рамка надасть картині ефектності, що може підкреслити вашу творчу ідею, а що – приховати. Імпресіоністи, наприклад, самостійно фарбували рамки, добре знаючи, якого ефекту вони хочуть досягнути. Щоб гарантовано вибрати більш-менш підхожу рамку для картини, дотримуйтесь основного правила: колір самої рамки повинен бути присутній і на самому полотні. Друге, теж важливе, це правильний підбір картини до інтер’єру, аж потім тільки рамки до картини. Є ще один орієнтир – ціна. Вартість рамки та картини повинна знаходитись в одній ціновій категорії, а вивісити дешеву картину в дорогій рамі – не комільфо. Буває, що дорога картина обрамлена в недорогий багет. Що ж, таке допустимо. А все ж, не дарма 3D полотно користується все більшою популярністю!

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*
Ваш номер телефону не буде зібрано або використано для маркетингових цілей

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×